Röster om omvårdnad

Läs, lyssna och prenumerera! Vi erbjuder inspiration och kunskap om omvårdnad, tex bloggen och podden. Vill du hålla dig uppdaterad om föreningens arbete och intressanta nyheter? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Du har dessutom möjlighet att som medlem ta del av Omvårdnadsmagasinet som beskriver kunskap från aktuell omvårdnadsforskning och nya arbetssätt för att bidra till att nya forskningsresultat omsätts i klinisk verksamhet.

Prenumerera

Vill du prenumerera på Omvårdnadspodden, nyheter eller evenemang och få ett mejl när nya avsnitt eller artiklar publiceras?

För prenumeration behöver du ange din e-postadress, göra dina val och ge ditt samtycke till att Svensk sjuksköterskeförening behandlar dina personuppgifter.

Obs: Samtycke sker genom att vi skickar ett mejl till din e-post och du bekräftar att du samtycker genom att klicka på länken i mejlet.

Missa inga nyheter

Vill du prenumerera på Röster om omvårdnad och få ett mejl när nya avsnitt eller artiklar publiceras? Skriv in din e-postadress och gör sedan dina prenumerationsval.

Senast publicerad:

Som medlem tar du del av alla våra förmåner.