Medlem

Bli medlem
Sveriges sjuksköterskor inom området smärta är en sjuksköterskeförening där även andra yrkesgrupper är välkomna att bli medlem, sk Associerad medlem. Som associerad medlem har du samma förmåner som övriga medlemmar. Du har dock inte rösträtt på årsmötet och kan inte söka medel från våra fonder och stipendier. SSOS vill stödja dig till utbildning, utveckling och forskning i smärtfrågor och delar därför ut flera stipendium varje år. Ett medlemskap ger dig möjlighet att träffa sjuksköterskor och andra med intresse för smärta. Vi hjälper dig gärna att utveckla dig själv och din arbetsplats i allt som har med smärta att göra. I vår tidning SMÄRTA kan du läsa om projekt, reportage och förbättringsarbeten.

Som medlem i Sveriges sjuksköterskor inom området smärta får du:

● tidningen SMÄRTA

● deltagande i konferenser och kurser till rabatterat pris

● möjlighet att söka stipendium*

● möjlighet att nomineras till årets sjuksköterska inom området smärta

● rösträtt och därmed möjlighet att påverka föreningens riktning och framtid*

● vara en del av Sveriges kontaktnät för smärtintresserade sjuksköterskor och andra yrkesgrupper

● rabatterat medlemskap i Swedish Pain Society (egen anmälan krävs)

(*ej för associerade medlemmar)

Medlemsavgiften är för närvarande 325 kr/år vilket motsvarar 27 kr/månad.
Du måste betala medlemsavgiften för att ditt medlemsskap ska registreras.
Betala in på SSOS plusgiro 637 61 70-4 eller bankgiro 5195-7769 alternativt Swish nummer 1232165991 och fyll i uppgifterna nedan.
Kom ihåg att ange namn och personnummer i meddelandefältet på din bank- eller swishsida när du betalar.
När du betalat medlemsavgiften är du medlem i SSOS. Därefter får du ett välkomstbrev som bekräftelse på ditt medlemskap samt senaste numret av tidningen SMÄRTA.

Från och med januari 2022 kan man som penisonär vara medlem för reducerat pris, 200kr/år.

Önskar du endast att prenumerera på tidningen SMÄRTA eller har frågor om ditt medlemskap kontakta medlemsansvarig Anna Viklund
e-post: medlem.ssos@gmail.com
Jag har betalat medlemsavgiften på 325 kronor till plusgiro 637 61 70-4 eller bankgiro 5195-7769 alternativt swishat till 1232165991 (OBS viktigt att du skriver Namn och personnummer i meddelandefältet) * (obligatorisk)
Jag har betalat medlemsavgiften på 325 kronor till plusgiro 637 61 70-4 eller bankgiro 5195-7769 alternativt swishat till 1232165991 (OBS viktigt att du skriver Namn och personnummer i meddelandefältet)

Senast publicerad: