Text

Årets Sjuksköterska inom området Smärta

Styrelsen för SSOS utser varje år utifrån nomineringarna vem som får utmärkelsen.

Kanske är det någon av dina kollegor som du tycker skulle tilldelas utmärkelsen ”Årets sjuksköterska inom området smärta”?

Vi eftersöker en sjuksköterska i klinisk verksamhet som är engagerad i omvårdnad och behandling av patienter med smärta. Det kan röra sig om ett engagemang i utveckling och förbättring av omvårdnaden som direkt kommer patienterna tillgodo.
Alla medlemmar i SSOS kan nomineras till utmärkelsen. Presentationen av vem som fått utmärkelsen sker i samband med SSOS årsmöte och den årligen återkommande nationella Smärtkonferensen.

Årets sjuksköterska inom området smärta erhåller ett stipendium om 3000 kr samt deltagaravgiften till Nationella Smärtkonferensen, även resa och boende om behov finns.

Att nominera någon är enkelt;

Fyll i nomineringsblanketten nedan och tryck skicka så hanterar SSOS nomineringen vid nästa styrelsemöte. Vi vill ha din nominering senast 1 februari.

Tack på förhand!

Nomineringsformulär

 
Inger forsberg

Inger Forsberg 2020

Årets sjuksköterska inom området smärta

Inger Forsberg blev utnämnd till Årets sjuksköterska inom området smärta 2020. Då konferensen i år blev inställd p.g.a Covid-19 så kommer hon att medverka på nästa års konferens.


Senast publicerad: