Bli medlem

Vi arbetar för sjuksköterskor som är intresserade av palliativ vård, arbetar med palliativ vård eller är specialistutbildad inom palliativ vård. Alla sjuksköterskor oavsett arbetsplats eller inriktning med intresse för palliativ vård är välkomna som medlemmar. Föreningen är en sektion inom svensk sjuksköterskeförening (SFF) och del av Nationella Rådet för Palliativ vård (NRPV). SFPO vill verka för att förbättra den palliativa vården för patienter utifrån fysiska, psykiska, sociala och existentiella aspekter och stödja den sjukes närstående under vårdtiden och efter dödsfallet.

Som medlem har du många fördelar:

 • Tidskriften "Palliativ vård" hem i brevlådan
 • Delta i föreningens konferenser och temadagar till subventionerat pris.
 • Lägre avgift till konferenser arrangerade av EAPC via NRPV.
 • Möjlighet att diplomeras inom palliativ omvårdnad.
 • Utses till eller nominera Årets sjuksköterska inom palliativ omvårdnad.
 • Nyhetsbrev med aktuell information från föreningen 2 ggr/år.


  Medlemsavgifter:

  Sjuksköterska 200 kr/år.
  Sjuksköterskestuderande, grundnivå och pensionär 50 kr/år.
  Medlem boende i annat land än Sverige 250 kr/år.
  Vi delar medlemsregister med Svensk Sjuksköterskeförening Klicka här för att registrera dig som medlem! Länk till annan webbplats. Via länken kommer du till svensk sjuksköterskeförenings hemsida, där kan du välja att betala ditt medlemskap hos SFPO via swish, kortbetalning eller att få en faktura hemskickad. Betalningen går via svensk sjuksköterskeförening och medlemsavgiften skickas sedan vidare till SFPO. Du kan se dina uppgifter kring ditt medlemskap och kontaktuppgifter till dig via mina sidor på www.swenurse.se Länk till annan webbplats..

  Hur bibehåller jag mitt medlemskap i SFPO?
  Du behöver inte själv ha kontroll på när det är dags att betala ny medlemsavgift. Du får en medlemsfaktura, antingen via mail eller post i början av varje år. Medlemsfakturan är adresserad till svensk sjuksköterskeförening men det framgår tydligt på fakturan att det är för SFPO- Sjuksköterskor för palliativ omvårdnad som medlemsavgiften gäller. Om du är medlem i andra sektioner eller svensk sjuksköterskeförening så kommer den avgiften finnas på samma faktura.

  Har du har frågor, problem angående faktura eller ansökan för medlemskap, maila dessa till info@swenurse.se

  Har du frågor om ditt medlemskap i SFPO, kontakta medlemsansvarig genom att maila sfpo@swenurse.se

  Hanna Österholm
  Medlemsansvarig SFPO
  Välkommen som medlem!

Kontakt

Maria Mjörnberg Ordförande SFPO
sfpo@swenurse.se

Senast publicerad: