Årets sjuksköterska inom palliativ omvårdnad - kriterier och nominering

Vi söker dig som har en kollega som är engagerad i utveckling och förbättring av omvårdnad till patienter i den palliativa vården. Det kan röra sig om förändrade rutiner eller forskning och utveckling, som direkt kommit patienterna tillgodo.

Kanske är det Din kollega som borde tilldelas utmärkelsen. Årets sjuksköterska i palliativ omvårdnad erhåller förutom utmärkelsen, 5 000 kr att använda för utveckling av palliativ vård. Den som nominerar (en person) ”Årets sjuksköterska inom palliativ omvårdnad” får ett bokpresentkort á 500 kr. Årets sjuksköterska inom palliativ omvårdnad utlyses årligen och uppmärksammas vid SFPO utbildningsdagar.

Sjuksköterskor för palliativ omvårdnad (SFPO) ställer för året ett stipendium till medlem i SFPO förfogande i enlighet med följande villkor:

Berättigad att nominera till stipendium är samtliga medlemmar i SFPO. Både den som nominerar och nomineras till utmärkelsen skall vara betalande medlemmar i SFPO.

Styrelsen i SFPO kommer att utse Årets sjuksköterska i palliativ omvårdnad och det sker i samband med höstens studiedag.

Nomineringsblankett Pdf, 82.7 kB.

Senast 31/8 vill vi ha in din/er nominering

Nomineringen skickas
till sfpo@swenurse.se

 

Senast publicerad: