Sjuksköterskedagarna 2022

Vi arbetar för att konferensen ska kunna genomföras som planerat men följer såväl samhällsutvecklingen som Folkhälsomyndighetens föreskrifter för covid-19 och stora arrangemang. Föreningen kommer ta beslut kring den 10 februari. Skulle konferensen behöva ställas in på grund av pandemin kommer inga avgifter tas ut från anmälda deltagare.

Svensk sjuksköterskeförening är så glada att åter kunna erbjuda vår inspirerande tvådagarskonferens, denna gång med temat Sjuksköterskans kompetens – nyckel till hälsa. Konferensen går i Stockholm den 8 - 9 mars 2022.

Du kommer under dagarna att få inblick i vilken nyckel till hälsa just du är och hur du kan agera preventivt i ditt arbete. Utbyt erfarenheter med sjuksköterskor från hela landet och fördjupa dig inom områden som personcentrerad vård och omvårdnad, levnadsvanor, agenda 2030 och sjuksköterskans roll.

Många av våra sektioner och nätverk finns på plats för att möta dig och dina kollegor. Ta chansen att knyta kontakt med föreningen inom just ditt specialområde.

Konferensen visar som vanligt upp en posterutställning med aktuell forskning och intressanta utvecklingsprojekt. Den vill du inte missa!

Glöm inte att besöka alla fantastiska utställare som också längtat efter att få mötas på riktigt.

Anmälan är öppen fram till och med den 11 februari.

Varmt välkommen!

 

Hjälp oss att sprida information om Sjuksköterskedagarna 2022. Ladda ner postern och sätt upp på din arbetsplats.

Senast publicerad:

Som medlem tar du del av alla våra förmåner.