Prenumerera på Omvårdnadsmagasinet

Bli bättre på ditt jobb med Omvårdnadsmagasinet. Vi stärker dig i din profession och ger dig det senaste från forskningen om omvårdnad.

Hos oss kan du läsa om nya arbetssätt och hur nya forskningsrön kan implementeras i den kliniska verksamheten. Som prenumerant på Omvårdnadsmagasinet får du inte bara magasinet i brevlådan, sex nummer per år. Du får dessutom tillgång till våra premiumartiklar på webben.

Prenumerationen kostar inom Sverige 450 kr, inom Europa 500 kr, och i övriga världen 550 kr kronor per månad, inklusive digital läsning.

Du kan även anmäla dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev. Anmäl dig här!
Vill du istället passa på att bli medlem i Svensk sjuksköterskeförening? Då får du förutom tidningen Omvårdnadsmagasinet även möjligheten att verka i en förening som tar din profession på allvar. Genom medlemskapet får du möjlighet att söka stipendier, du får medlemsrabatt på våra konferenser och chansen att delta i webbinarier och kurser. Du är med och påverkar hela professionens utveckling. Svensk sjuksköterskeförening verkar för att vår legitimation bibehålls, att sjuksköterskeutbildningen håller högsta kvalitet, att våra etiska riktlinjer följs samt att resurser avsätts för att omvårdnadsforskning ska kunna bedrivas och göras tillgänglig.

Medlemskapet kostar 432 kronor per år.

Studerande i grundutbildning betalar 100 kronor för hela grundutbildningen.

Pensionerad sjuksköterska betalar 156 kronor per år.