Föreningens årliga konferens

Sedan föreningens bildande har den organiserat en årlig konferens med fokus på omvårdnadsinformatik.

Vi i styrelsen för SFOI vill bjuda in dig till vår årliga konferens som för 2024 kommer att hållas torsdagen den 25:e april under titeln:

ICNP, värdet av ett gemensamt språk
- hur värnar vi om patientsäkerheten genom hela vårdflödet?

Program för konferensen kommer efter årsskiftet bifogas i medlemsutskick samt publiceras på föreningens hemsida. I syfte att förenkla deltagandet för medlemmar tjänstgörande inom verksamheter med begränsade möjligheter att resa för deltagande ges konferensen digitalt via eMötesplattform.

Deltagandet är gratis för medlemmar som betalat medlemsavgift för 2024 (200 kr ord, 100 kr stud.) och görs via avsett eFormulär som kommer publiceras på vår hemsida. För deltagande behöver anmälan till konferensen ha gjorts samt årets medlemsavgift finnas registrerad på föreningens bankkonto senast tisdagen den 23:e april. Tidigare medlemmar kommer faktureras medlemsavgiften för 2024.

För nya medlemmar görs medlemsansökan och betalning via eFormulär med betaltjänst som nås via den rosa knappen ”Bli medlem” överst på vår webbsida. Betalning av medlemsavgift kan göras direkt via tjänster för Swish och bankkort eller via fakturering. Tid för transaktion behöver beaktas.

Onsdagen den 24:e april skickas information för anslutning till konferensen till anmälda medlemmar som även betalat medlemsavgift för 2024.

Senast publicerad: