Ögondagarna 2023 - information, program och anmälningslänk

Äntligen är det dags att träffas igen! Vi hälsar alla välkomna till Ögondagarna 2023 på Malmö Live. 

Mötet går av stapeln den 3-5 maj i ett förhoppningsvis soligt och varmt Malmö. Här kan du se det preliminära programmet. Pdf, 1.1 MB, öppnas i nytt fönster.

Anmälan

(Ladda ner information om anmälan och avgifter) Pdf, 160.1 kB, öppnas i nytt fönster.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret online Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom informationen nedan innan du anmäler dig. Observera att anmälan är bindande.

Deltagaravgifter

Deltagaravgift

Anmälan senast 4 april

Anmälan efter 4 april

Deltagare, medlem (hela konferensen)

4 800 kr

5 800 kr

Deltagare, ej medlem (hela konferensen)

6 800 kr

7 800 kr

Deltagare, endast en dag

3 000 kr

4 000 kr

Alla priser är exkl. moms. 25% moms läggs på före betalning. I deltagaravgiften ingår lunch och fika enligt programmet, konferensmaterial, välkomstmottagning och konferensmiddag.

Sociala evenemang

Clarion Hotel & Congress Malmö Live, är årets konferensanläggning där alla föreläsningar och de sociala aktiviteterna går av stapeln. Mottagning och middag ingår i priset, men på anmälningsformuläret ber vi dig markera om du avser att delta i dessa aktiviteter.

  • Välkomstmottagning, 3 maj. Välkomstmingel med drink och tilltugg, samt plenumföreläsning som introduktion och uppstart på konferensen.
  • Konferensmiddag, 4 maj. Trerätters middag med underhållning.

Betalning

Deltagaravgiften betalas mot faktura. Se till att kontrollera fakturaadress med din ekonom eller närmaste administratör. Detta då många fakturaadresser inte är samma som postadress, och hur adressen skrivs är viktigt för att elektroniska fakturasystem skall ta emot fakturor. Viktigt för att inte din betalning skall försenas.

Fakturan skickas med post till svenska adresser. Faktura för betalning via bank transfer till deltagare utanför Sveriges gränser skickas med e-post som PDF.

Bekräftelse på anmälan
Bekräftelse på din anmälan skickas per e-post kort efter att du anmält dig. Se till att du skriver in en e-postadress som är korrekt, och som du regelbundet kontrollerar.

Avbokning och byte av deltagare
Anmälan är bindande. Eventuell avbokning görs skriftligt till konferenssekretariatet, gärna per e-post. Om avbokning görs senast den 30 mars 2023 kommer en avbokningsavgift om 750 kr att tas ut. Om du redan betalat din faktura återbetalas den fakturerade avgiften förutom 750 kr.

Vid avbokning efter den 30 mars sker ingen återbetalning eller reducering av deltagaravgiften.

Byte av deltagare kan ske när som helst. För att byta deltagare kontakta konferenssekretariatet per e-post. Byte kan endast ske till samma avgift och aktiviteter som den tidigare anmälda deltagaren.

Konferenssekretariat
Akademikonferens
Tel: 018-67 10 03
E-post: ogondagarna@akademikonferens.se

Hotell

(Ladda ner information om hotell) Pdf, 55.7 kB, öppnas i nytt fönster.

För konferensen har vi förbokat ett antal hotellrum på Clarion Hotel Malmö Live. Du kontaktar själv hotellet för att göra en bokning. De förbokade rummen släpps en månad före ankomst, så boka före 3 april, för att ta del av nedanstående erbjudande.

Rummen bokas enligt principen ”först-till-kvarn”. Priset som anges nedan är per rum och per natt och inkluderar frukost och moms.

Boka per telefon eller e-post. Uppge bokningsnummer 2107GR047038 vid bokning för att få tillgång till konferensens pris och tillgänglighet.

Pris: 1 850 kr

Adress: Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö
Telefon: 040-20 75 00 (välj alternativ 3, paketbokning)
E-post: book@clarionlive.se
Webbsida: https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/malmo/clarion-hotel-malmo-live/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Avbokningsregler
Avbokning måste alltid ske skriftligt till respektive hotell och i enlighet med hotellets avbokningsregler. Kontakta hotellet direkt för att få information om vilka avbokningsregler som gäller för respektive hotell.

Publiceringsdatum: