Gällande medlemsskap och fakturor

Nytt från 2023

Från och med januari 2023 har ett antal sektioner och nätverk flyttat in i samma system för medlemsregister som Svensk sjuksköterskeförening.

Detta betyder att du hädanefter får en gemensam faktura från www.swenurse.se Länk till annan webbplats. för 2023 oavsett om du är med i en eller flera föreningar eller nätverk istället för från vårdförbundet.

Du kan även logga in på Mina sidor via www.swenurse.se Länk till annan webbplats. och så småningom även din sektion/nätverks hemsida med bank-id och betala din faktura med bankkort eller Swish. Du kan också anmäla digital faktura till info@swenurse.se och får du ett meddelande till den epost du anger om att du kan gå in på Mina sidor och betala din faktura.

Årets medlemsavi skickas ut i mitten av februari. Om du inte har betalat årets medlemskap via fakturan i februari så sker en digital påminnelse till den mejladress du tidigare har uppgett. Därför är det nu viktigt att vi har din rätta adress. Sedan sker en 2:e påminnelse via faktura. Om du fortfarande inte har betalt efter 2 påminnelser så avregistreras ditt medlemskap automatiskt.

Obs! All viktig information från ASTA kommer att ske via avsändaradress: noreplay@mysoft.no. I ämnesraden kommer det att stå tex ASTA medlemsbrev. Håll koll i er skräpkorg för säkerhets skull.


Publiceringsdatum: