Spring för hälsa och liv

På grund av den pågående covid-19 pandemin kommer vi tyvärr inte att kunna arrangera stafetten "Sjuksköterskor springer för liv och hälsa" som vi först tänkte. Istället för en budkavle som ringlar sig fram genom landet har vi beslutat att alla deltagare får springa där de själva vill, när de vill och, så klart, med vem de vill

Umder perioden 15 - 30 september får anmälda deltagare springa så många gånger mde vill och målet är att de tillsammans ska komma upp i minst 200 mil, de vill säga så många mil som de är mellan Kiruna och Trelleborg där den ursprungliga budkavlen skulle ha gått. Som av en händelse är det också precis 200 år sedan Florence Nightingale föddes.

Alla som registrerar sig med namn och adress på vår hemsida får en reflexväst, en buff samt en månads löpträning från Runacademy.

Deltagarna loggar sina löpta kilometer via en app hos RaceOne. Information om hur kommer efter anmälan.

Utmana kollegorna! Se vilken avdelning som kan få ihop flest sprungna kilometer eller uppmana andra sjuksköterskor att tävla mot er!

Klicka här för att hitta mer information om sjuksköterskor springer - virtuellt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast publicerad: