Är du vår nya kollega som vill driva sjuksköterske-professionen framåt?

Möjlighet till ett unikt nationellt uppdrag!

Sakkunnig/handläggare
Tillsvidareanställning 100 % med möjlighet till deltid

Svensk sjuksköterskeförening är en ideell förening som företräder sjuksköterskans profession och kunskaps- och vetenskapliga område omvårdnad. Svensk sjuksköterskeförening arbetar för hög omvårdnadskompetens och jämlik vård och hälsa genom kunskapsutveckling inom omvårdnad, forskning, etik, utbildning och kvalitet – för professionens och patientens bästa.

Vi söker nu en sakkunnig/handläggare med huvudsaklig inriktning att stärka och kommunicera forskning och utveckling inom omvårdnad samt stödja implementering av forskningsresultat i den dagliga vården. Vidare ingår etik och E-hälsa i omvårdnad.

Arbetet är omväxlande/dynamisk och du representerar Svensk sjuksköterskeförening i kontakter med bl.a. hälso-och sjukvården, myndigheter, Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), universitet och högskolor samt andra samarbetspartners. Att samverka med sektioner och nätverk inom Svensk sjuksköterskeförening, svara på remisser, leda/delta aktivt i olika projekt, ansvara för genomförandet av konferenser är delar av uppdraget. Inom uppdraget verkar du i olika nationella och internationella nätverk.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med doktorsexamen. Du bör ha god kännedom om utvecklingen av omvårdnad som kunskapsområde och vetenskapligt ämne samt gärna erfarenhet av att arbeta på nationell- och internationell nivå. Vi förutsätter att du har en god analytisk förmåga och har lätt för att samarbeta. Du har förmågan att kunna se till helheter, är kommunikativ och kan uttrycka dig väl både tal och skrift såväl på svenska som engelska.

Föreningens kansli och arbetsplats är förlagd i Stockholm, med möjlighet till personalbostad.

Välkommen med din ansökan senast 9 juni, 2023 till Svensk sjuksköterskeförening, Baldersgatan 1, 114 27 Stockholm.

Upplysningar lämnas av kanslichef Marie Östlund-Iwarzon, 08-412 24 02, 076-128 73 31 marie.iwarzon@swenurse.se

Arbetstid
Tillsvidareanställning 100 %, möjlighet till deltid finns för att kombinera ditt arbete med eventuella andra uppdrag, tillträde så snart som möjligt.

Lön
Fast lön. Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Marie Östlund-Iwarzon, kanslichef 08-412 24 02, 076-128 73 31 marie.iwarzon@swenurse.se

Facklig kontaktperson
Sandra Månsson, 08-412 24 23, sandra.mansson@swenurse.se

Ansökan
Sista ansökningsdag 9 juni 2023.
Ansökningar kommer behandlas vart efter de kommer in och intervjuer sker löpande.

Arbetsgivare
Svensk sjuksköterskeförening, Baldersgatan 1, 114 27 Stockholm Tel: 08- 412 24 00

E-post: marie.iwarzon@swenurse.se

Publiceringsdatum:

Fler artiklar

Fler artiklar