Möjlighet att leva väl-konferens om omvårdnadsforskning

Är du sjuksköterska och arbetar inom onkologi och palliativ vård? Har du ett intresse för omvårdnadsforskning och utveckling av vården? Då är vår konferens med temat omvårdnadsforskning - möjlighet att leva väl helt rätt för dig!

Framstegen inom cancerforskningen har gått rasande fort. Idag överlever allt fler samtidigt som även den palliativa vården utvecklas. Det ställer nya krav på forskning inom omvårdnaden av cancerpatienter.

Idag vet vi hur stor betydelse god omvårdnad har för att skapa bästa möjliga förutsättningar för livskvalitet både under och efter en behandling. Den som till allra största del utförs av de som är nära patienten, er sjuksköterskor.

En konferens för dig som är sjuksköterska

Vi bjuder nu in till en konferens som arrangeras särskilt för dig som är sjuksköterska inom onkologi och palliativ vård, både för dig som är chef och för dig som inte har ledningsansvar. Konferensen är helt kostnadsfri.

Under dagen kommer inbjudna talare bland annat att prata om vikten av en individualiserad cancerprocess, träning under cytostatikabehandling, sexuell hälsa och att möta närstående till svårt sjuka personer.

Vi vill att fler sjuksköterskor ska få möjlighet att ta del av ny forskning inom omvårdnad och konferensens syfte är att sprida forskningsresultat och goda exempel samt att inspirera till implementering av forskning.

Vi vill även ge en möjlighet att möta forskare inom omvårdnad och att höra mer om forskningsfinansiering från Cancerfonden.

Läs mer om programmet och anmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Datum för event: -

Plats: Clarion Sign hotell i Stockholm

Publicerad:

Som medlem tar du del av alla våra förmåner.